Til forsiden

KOMPETENCER

Brede kompetencer – fleksibelt og effektivt

Efter godt 70 år i branchen betragter vi os selv som det, man kan kalde ’eksperter i generel erhvervsrådgivning’. God advokatrådgivning handler nemlig ikke kun om at være specialiseret inden for et særligt retsområde. Tværtimod. Det er vores erfaring, at de bedste løsninger på komplekse juridiske problemstillinger kræver et bredt erfaringsgrundlag. For en ting er at kunne løse det umiddelbare juridiske problem, hvad mere er at få løst opgaven i forhold til den enkelte klients private og virksomheds-mæssige interesser. Advokatrådgivning, når det er bedst, er at forstå alle sagens sammenhænge og evt. forgreninger.

Der er dog visse områder, vi gennem årene har beskæftiget os meget med – områder, der derfor kan betegnes som vores kernekompetencer:

Virksomhedsrådgivning – der inkluderer erfaringer inden for selskabsret, kontrakter, ansættelsesret og virksomhedsoverdragelser.

Fast ejendom – der omfatter ekspertise inden for køb og salg af ejendomme, (erhvervs-)lejeret, entrepriseret, miljøret og  dele af landbrugsretten.

Familie-/arveretten – der rummer indsigten i familiens retsforhold, herunder ægteskabssager, testamenter og dødsbobehandling.

Amaliegade 12, 1256 København K | Telefon (+45) 3311 6511 | Telefax (+45) 3311 4911 | Advokataktieselskab - CVR-nr. 18 25 28 48
Disclaimer         Cookies        Kontakt        English